top of page
logo Vittle Kids.png

Apa Vittel Kids

Acest traseu lung pornește din inima oazei Vittel, formată dintr-o varietate luxuriantă de ecosisteme, ce interferează în cel mai armonios mod cu fauna și flora locală, continuându-și, apoi, direcția, trecând prin rocile minerale subterane ale regiunii.

 

Apa Vittel Kids călătorește ani întregi până la destinație, timp în care acumulează o compoziție unică de minerale și un gust perfect echilibrat înainte de a fi îmbuteliată direct de la sursă, scopul acestui proces fiind acela de a-și păstra toate proprietățile de calitate.

vizual.gif

Direct din inima naturii

Wooden Hut

Din adâncurile luxuriante ale naturii

Pentru Vittel, apa natural mineralizată, totul începe cu apa de ploaie revărsată în oaza naturală a ecosistemului originar. Acest loc ce debordează de viață este conectat la o sursă unică de energie, în care fauna și flora coexistă într-o armonie desăvârșită. Aici, apa se infiltrează în profunzime în pământ, pentru ca mai apoi să fie natural filtrată înainte de a porni pe traseul îndelungat, printre rocile mineralizate ce aparțin regiunii.

Aventura continuă prin adâncurile bazinului hidromineral Vittel, casă a multor varietăți acvifere create ca și consecință a procesului: un “accident geologic” natural care a avut loc cu milioane de ani în urmă la baza dealurilor Vosges.

 

Aici, la câțiva zeci de metri în subteran, apa intră în contact cu stratul sedimentar și calcaros al pământului, unde acumulează în mod natural mineralele și proprietățile unice pentru a deveni Vittel, apă natural mineralizata. Apoi, este nevoie de câțiva ani de procesare înainte ca presiunea naturală a pământului să creeze o fântână arteziană prin care apa să se reverse la suprafață. Punctul final al traseului este însuși îmbutelierea apei chiar la sursă, cea mai importantă cheie pentru a păstra intactă puritatea apei Vittel.

Vrei să afli mai multe? Scrie-ne!

Mulțumim pentru mesaj!

bottom of page