logo Vittel Kids.png
COUVE_KIDS.gif

Energie din natură pentru zile pline de aventură

Izvorâtă din mijlocul naturii, plină de minerale, apa Vittel KIDS îi susține pe micii exploratori! La scoală, la joacă sau în parc, Vittel KIDS este aliatul de încredere din rucsăcel!

Și pentru că ne dorim o lume plină de mici exploratori voioși și sănatoși am pregătit pentru voi un ghid complet de nutriție pentru copiii de toate vârstele. 

COUVE_KIDSshort.jpg
Vittel-Kids-0,33l-sport-cap-3.png
VITTEL_BOTTLE_33cl_KIDS_COCCI_MIAM BD.pn
Vittel-Kids-0,33l-sport-cap-2.png

Ghid complet 
de nutriție
a copilului

Tot ce trebuie să știi despre nutriția copilui tău între 0 și 12 ani 

Împreună cu Dr. Iulia Tincu, Medic Primar Pediatrie, Medic Specialist Gastroenterologie Pediatrică, Spitalul Clinic de Copii “Dr. Victor Gomoiu” București, am pregătit un Ghid Complet de Nutriție a Copilului, organizat pe grupe de la vărste, de la Alăptare, la Diversificare, Nutriția Copilului 1-3 ani, 3-6 ani și + 6 ani.  

 

Produsele Vittel KIDS

Apa Vittel provine dintr-un mediu natural plin de viață, protejat continuu de mai bine de 30 de ani! Promitem susținerea pe mai departe a habitatului din jurul izvoarelor Vittel, pentru mediu și pentru viitorul copiilor noștri!

 

Un gest simplu pentru natură

Știai că sticlele Vittel sunt 100% reciclabile?

Apa Vittel provine dintr-un mediu natural plin de viață, protejat continuu de mai bine de 30 de ani! Promitem susținerea pe mai departe a habitatului din jurul izvoarelor Vittel, pentru mediu și pentru viitorul copiilor noștri! Și tu poți schimba în bine mediul în care trăiești. Alege să reciclezi fiecare sticlă folosită.

banner website adelina_png.png
 

Filosofia noastră

La Vittel lucrăm cu fermieri pentru a susține agricultura ecologică?  Mai mult, în mod constant instalăm scânduri de suport și creăm refugii pentru păsări și insecte!

animal-leaf-morning-spring-40731.jpg

CONTACT

Str. Daniel Danielopolu, Nr.44A, sector 1, Bucuresti, Romania

Tel: +40 21 202 99 29    |   secretariat@desilva.ro

Scrie-ne!

Mulțumim pentru mesaj!

De Silva Exclusiv © 2021
Toate drepturile rezervate